Vecka tre och fyra

Foto 2017-02-12 15 07 45

Vecka tre kände jag behövde lite färg, eftersom Donald Trump blev insvuren som president och hela världen höll andan, och valde Heidi Swapps Favorite things från Becky Higgins. I stället för att ha med ett foto på Trump valde jag att istället berätta om Womens march, en aktivitet som var betydligt roligare att visa i albumet.

Foto 2017-02-22 14 04 05

Foto 2017-02-22 14 04 36

På det här uppslaget har jag använt massor av stämplar från Ali Edwards Storystamps och även stansat ut en del dekorationer i korkpapper. Gillar verkligen korkcirkeln med en stjärna utstansad i mitten. För att få dekorationerna att matcha färgerna på korten tog jag ett av korten från kitet och stansade ut stjärnor i, älskar mina små stjärndies från Memory Box.

Jag har använt mig av lite olika fickor nu i början av året. Förra året gjorde jag digitalt i appen och då behövde jag inte tänka så mycket på hur jag fotograferade och satte ihop sidorna, fram och baksida behövde ju inte passa ihop. Men nu inser jag ju att jag kommit ifrån att fotografera meed liggande telefon, så jag har jättemycket stående foton. Så nu får jag börja tänka lite mer när jag fotograferar och därigenom kommer nog även fickorna att normalisera sig mer mot A varianten igen.

Foto 2017-02-12 15 07 34

För vecka fyra använde jag mig av kort från Currently Edition som jag skrev ut från appen. Jag tycker att det fungerar jättebra, framförallt om det är kort med enkla, skira tryck, och dessutom är det ett jättebra sätt att dryga ut valmöjligheterna om man som jag, inte har så många kit.

Foto 2017-02-22 14 06 09

Foto 2017-02-22 14 06 52

Flip-up fickor är ett smidigt sätt att fixa mer utrymme för fler foto. Jag har ingen fuse tool men det går bra med de från Simple stories som man tejpar fast också. Även collage med fler foto på samma 4×6 kort är ett bra sätt att skaffa sig mer utrymme.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s