Ett litet kort

Ibland tycker jag att det är roligt att skicka iväg ett kort till någon som kanske behöver en kram eller några vänliga ord. Så denna veckan tolkade jag skissen från Veckans skiss med ett kort istället för i min TN som jag gjort tidigare.

Så här ser skissen ut som jag utgått från.

Här är mitt bidrag till skiss #141

img_5935

Jag har inte följt skissen slaviskt men jag tror ändå att man kan se att jag inspirerats av den, de två magnoliorna får representera de två fotona på skissen.

Det är väldigt sällan jag använder mina Magnoliastämplar nu för tiden och färgläggningen fick jag kämpa med för att få till ett hyfsat resultat. Övning ger verkligen färdighet och om man inte övar glömmer man väldigt lätt hur det går till. Jag har maskat tre olika stämplar och färglagt med Distress markers. Här i Skåne börjar vi få vårkänslor, trots att vintern återvänder med snö gång på gång, så jag kände att ett härligt vårigt kort skulle pigga upp mottagaren.

Det här inlägget postades i Kort, magnolia, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett litet kort

  1. Anna skriver:

    Ja ett härligt vårligt kort i glada färger!! Det behövdes nu för här i Edsbyn har det snöat hela dagen. Tusen tack för din fina tolkning hos oss på VS!! Kram Anna 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s