Nu kör jag igen…

I år har jag bestämt att jag ska dokumentera mitt Project Life i PL-appen. Jag har rätt många veckor kvar av 2015 och massor av gamla foton som jag skulle behöva få in i album och tänker att det kommer att gå snabbare att dokumentera detta året digitalt via appen. Tillsammans med lite andra appar så tror jag att det kan bli jättebra. Just nu är jag helt uppdaterad för 2016 och det känns så bra!

Här kommer nu alla mina uppslag från v 53 till v 5, inklusive titelsidan. Titelsidan, v 53, v 1 och v 2 är gjorda med kort från corekitet Happiness Is. V 3 och 4 är gjorda med corekitet Everyday edition och till v 5 har jag använt Inspire edition. Jag gillar att corekiten är så pass billiga i appen att man kan kosta på sig att köpa de som man vill ha. Men nu väntar jag på Peppermint Granbergs (One little bird) kit Currently. Hoppas verkligen att det kommer vid nästa uppgradering.

Jag gillar verkligen appen just för att den är så enkel att använda, men jag är ju också en person som gillar det tekniska och att utforska vad man kan göra med andra appar. I tillägg till PL-appen använder jag mig främst av apparna Rhonna Collage, Rhonna Design, LetterGlow och Photoshop mix för att lägga på lite utsmyckningar.

Förhoppningsvis kommer jag att uppdatera lite oftare på sidan nu i år, jag har massor av fysiskt scrappade sidor från 2015 samt några Pocket Letters som jag inte har visat här ännu.

Bloggbild

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s