Vecka 14 och inne i ett flow!

Ja, här kan man nog prata om ketchupeffekt, först inget på hur länge som helst och sedan allt på en gång . Igår fick jag färdigt två veckor till i mitt album och det känns så bra att beta av lite eftersom jag inte vill känna att det blir en stress av något som jag tycker är så roligt. 

Första sidan på min vecka 14 ser ut så här Jag har använt Becky Higgins corekit Rain för det här uppslaget, tycker att de mustiga färgerna passar bra till utomhusfoton. Väldigt lite dekorationer, främst labels och stämplar. Alla stämplar som jag använt denna veckan är från Ali Edwards Story stamps. Älskar verkligen kvalitén som blir på trycket. Jag använder Versa fine stämpeldyna och tycker att det blir jättebra tryck med den. Önskar bara att jag hade lite fler färger men det får bli senare.  Jag gillar journaling så det blir en hel del text på mina uppslag. Jag gillar Rain kitet för att det är rätt ”rena” kort och man kan använda massor av stämplar på dem 🙂

Här kan ni se två av stämplarna. Cirkeln på fotot gjorde jag i PSE innan jag skrev ut det, jag tycker att det är kul att kunna förstärka vissa saker på foton genom bara små medel.Ha en bra dag!

/Ann-Sofie

  

Det här inlägget postades i Pocket scrapbooking, Project Life och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s