Studiekaos

De sista veckorna har jag haft galet mycket att göra i skolan så jag har inte hunnit scrappa över huvud taget. Men idag smet jag från pluggandet en timme och kände att jag var tvungen att få pyssla lite. Eftersom jag inte hade några kort till mitt PL-album framkallade bestämde jag mig för att göra en LO som jag kan ha i albumet.

2015-04-15 15.40.00

 

Jag har sagt det innan och jag säger det igen; Jag älskar hybrid scrapbooking! Den här gången använde jag mig av digitala stämplar från One Little Bird för att göra p.s. pappret. Även själva ”ramen” på fotot är från OLB. Blommorna är från Wishing Well Collection, perfekt att kunna plocka ihop det man vill ha och sedan skriva ut och använda direkt. Kitet från WWC kommer att passa perfekt ihop med I Am serien från Simple Stories som jag ska använda i min BOM. Jag skrev också ut några dekorationer på vellum, bland annat hjärtat och vimpeln under klustret av blommor. Det är lite svårt att se på fotot men cardstocken stämplade jag med en av mina nya stämplar från Papierprojekt med ljus rosa stämpeldyna, superhärliga stämplar som jag kan visa nästa gång.

Här är lite närbilder

2015-04-15 15.41.05 2015-04-15 15.41.18 2015-04-15 15.40.55

Hoppas ni har fått lite inspiration att använda er av digitala filer för att utöka ert scrapbookingförråd. Det bästa är att det inte tar någon plats 🙂

Bloggbild

Annonser
Det här inlägget postades i Hybridscrapbooking, LO och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s