Vecka 10

Äntligen har jag fått lite tid över för att färdigställa min vecka 10. Fotona satte jag in förra veckan i plastfickorna men efter det har jag inte haft tid att skriva journaling och dekorera. Kan ju bero på att jag blev sugen på att fixa till egna PL-kort som skulle kunna fungera ihop med utmaningen, som finns på Project Life Sweden-bloggen, vilket gjorde att det tog lite extra tid. Färgtemat denna månaden var grönt, gult och vitt och själva utmaningen gick ut på att leta vårtecken.

FullSizeRender    FullSizeRender (1)

 

Jag brukar inte skapa med gult, det är den färg jag har svårast för och tycker verkligen inte om den, men jag gillade att det blev lite färgklickar på sidorna som passade bra ihop med fotot på vintergäcken.

Här kommer lite närbilder på sidorna.

2015-03-21 21.28.41  2015-03-21 21.30.00

Titelkortet gjorde jag med hjälp av vattenfärgsbrushes i Photoshop Elements, och sen stansade jag ut två blommor och en cirkel för att få lite textur på kortet. Kamerorna har jag skrivit ut från ett digitalt kit från Echo Park som heter Here & Now. I utmaningen på PL Sverige fanns det även en extra utmaning att man skulle skriva på tomma utrymmen på fotona och det passade perfekt till mitt foto på tranorna som flyger högt uppe i skyn. Den vita pennan är en gelpenna från Pentel som jag köpt på Clas Ohlson.

Kortet med hjärtat är gjort med en bild som jag hämtat på freepik, mitt favoritställe när jag är ute efter digitala små element till mitt skapande. Till det andra kortet har jag använt en stämpel från Ali Edwards story stamps.

2015-03-21 21.28.55  2015-03-21 21.29.07

Till vårkortet använde jag en annan vattenfärgpensel till PSE och skrev på med en vit text för att få en lätt känsla av vår.

2015-03-21 21.30.16   2015-03-21 21.30.25

 

Hoppas att du har fått lite inspiration av mina sidor. Välkommen tillbaka 🙂

Bloggbild

 

Det här inlägget postades i Pocket scrapbooking, Project Life och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s