Vecka 5 och 6

Jag försöker verkligen att inte halka efter med mina PL-sidor i år, för jag vet att jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt att dokumentera gamla veckor. Så här kommer mina senaste veckor.

Vecka 5

2015-02-13 12.23.19   2015-02-13 12.22.56

Till vecka fem använde jag digitala papper och embelishments från The Digiscrap Parade. Jag gillade verkligen färgerna och mönstren och det var så lätt att göra lite egna kort av kiten jag laddat ner. Ibland är det verkligen kul att sätta sin egen prägel på uppslagen och jag gillar verkligen att hybridscrappa! De fina texterna på korten är från ”This Life”-brushes från Scotty girl design.

Vecka 6

2015-02-22 14.49.55   2015-02-22 14.50.16

Till vecka sex använde jag Kaiserkrafts Captured Moments Snapshot. Gillar verkligen kombinationen med svart, turkost,kraft och vitt. I mina gömmor hittade jag lite diecuts från en swap jag var med i höstas och kände att de skulle passa bra färgmässigt på titelkortet. Jag är väldigt nöjd med beslutet att redigera mina foton så att de får en vit kant runt om, jag tycker att det blir ett mycket mer harmoniskt intryck av uppslagen. Så även om några foton är lite mörkare får man ändå¨ett lite ljusare intryck av sidorna.

Nu är det dags att redigera korten för v.7 och 8 så att jag slipper känna att jag halkar efter.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Pocket scrapbooking, Project Life och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s