Min planner är här!

I slutet av januari beställde jag en A5 planner, en sk LoveDoki, från Aliexpress. Jag hade sett flera som pratat om dem på nätet i olika grupper på facebook och hittade en helt underbar planner i äppelgrön/limegrön färg. Jag har väntat och väntat och väntat på den och så tillslut i fredags fick jag en avi om att den fanns att hämta på postutlämningsstället. Och jag blev verkligen inte besviken! Visst är den underbar?!

2015-02-20 14.01.33

Det är ju alltid lite vanskligt att köpa saker på nätet som man inte har möjlighet att känna och klämma på men den här var verkligen så fin som den såg ut. Jag hade tillverkat lite egna avdelare av papper från Glitz Design ”Cashmere Dame” som jag tycker är helt underbara, dessa laminerade jag för att de skulle bli lite mer hållbara.

Det var så härligt att få flytta in i min nya planner, den senaste jag hade var en Filofax pocket som det var år sedan jag använde pga att den var aldeles för liten, det problemet är nu avhjälpt 🙂

2015-02-20 20.15.54Så här ser det ut när man öppnar den. Själva dashboarden är i hårdare frostad plast och följde med i köpet. Bakom den har jag satt ett vellumark där jag embossat en stämpel från Heidi Swaps plannerstämplar med silverembossing. Gillar den lite lyxiga känslan som det blev. Jag har inte hunnit med att fylla den särskilt mycket men är ganska nöjd med det jag har åstadkommit hittills.

Det följde inte med någon almanacka i plannern, men jag knåpade ihop en egen som täcker de behov som jag känner att jag har just nu. Perfekt när man kan skräddarsy sin planering efter sina egna önskemål.2015-02-20 20.19.02

Det här inlägget postades i Ali express, LoveDoki, Planner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s