Layout till BOM

I dag har jag skapat en LO till min BOM. Jag hittade en skiss av Sockergrynet/Marie på Cili in papers som jag tyckte var så fin. Det är deras januaritävling som pågår till 31 januari. Förutom skissen så var det dessutom ett krav på att layouten skulle ha färgerna vit, turkos och guld. Här är min LO.

2015/01/img_3155.jpg

Jag skrev ut texten med skrivaren direkt på cardstocken och stämplade ovanför texten med stämpel från Ali Edwards stamp club. Under fotot satte jag ett PL-kort från Becky Higgins corekit Kiwi. Det svartvita chevronpappret är från Glitz och det turkosa skrev jag ut från min digitala pappersgömma eftersom jag inte hade något annat lämpligt hemma.

Till dekorationerna stämplade jag med Ali E stämplar på vellum, en med svart dyna och en med gulddyna. På den svarta står det ”life is full with ups & downs” och på den guldiga står det ”love TODAY”. Över det runda vellumet satte jag två utstansade guldiga cirklar och toppade med ett glittrigt hjärta som jag häftade fast. Till sist satte jag dit min titel. De turkosa bokstäverna är från Jillibean soup och de guldiga stansade jag ut med hjälp av en alfabetsdies från Memory Box i guldkartong som jag fäst dubbelhäftande tejp på baksidan innan jag stansade.

Tack för titten!

Annonser
Det här inlägget postades i LO och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s