Biljettswap

Nu kan jag visa biljetterna jag gjorde till biljettswapen jag var med i på Svensk scrapbooking. Eftersom det var den första biljettswapen vi var med i så hade vi inget bestämt tema eller storlek utan vi fick skapa helt fritt. Kravet var att vi skulle göra fem biljetter så att alla som var med fick varsin. Jag tyckte det var så roligt så jag gjorde fem biljettremsor med fem biljetter i varje. Jag har ingen biljettdie så det blev till att kolla youtube efter en tutorial hur man gör, det finns hur mycket som helst om man söker på altered tickets.

Först stämplade jag biljetterna med mina 20-tals damer från Crafty Individuals, sen maskade jag dom och stämplade med olika bakgrundsstämplar och färgade även in med distress dyna innan jag tog bort maskningen och färglade damerna med Distress markers och vattenpensel. När dom torkat distressade jag kanterna och satte på lite stickles på några utvalda ställen.

DSC02377DSC02378DSC02379DSC02380DSC02383

Jag ska ta kort på dom underbara biljetterna jag fick i swapen också, har bara inte hunnit ännu. Undrar om jag kommer hinna klart med de tre Alla Hjärtansdag kort jag ska göra ?

Det här inlägget postades i Altrade biljetter, Svensk Scrapbooking och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s