Livet kom ikapp

Oj vad det var längesedan jag uppdaterade här! Livet sprang ifatt mig och jag kom tillbaka till verkligheten 🙂 Jag började studera till Landskapsvetare i januari och man kan väl säga att vi körde igång ordentligt på en gång. Med fem böcker (mer än 1100 sidor) att läsa in till tentan som är om tre veckor så har mitt scrappande fått stå tillbaka och med det även bloggen.

Men jag har iallafall hunnit knåpat ihop en LO till månadstävlingen på Änglafröjds blogg där man skulle göra ett alster med temat ”Vänskap”. Jag valde att göra en LO med min yngsta dotter och hennes bästa kompis, tycker att den visar glädje och hur mycket dom gillar varandra, förhoppningsvis en livslång vänskap. Papperna heter Cashmere Dame och är från Glitz, tycker dom är jättehärliga. Jag kladdade lite med akrylfärg på cardstocken och stänkte även ut lite färgfläckar med penseln. Stämpeln med siffror är från Kaiser Kraft och heter Numbers. Tagen hittade jag i mina gömmor, vet ej var den kommer från. Pilen och stjärnorna är chipboards som jag ”klätt om”, gillade inte färgen så dom fick lite matchande papper på sig istället.

Bästa vänner E o B

Jag har också knåpat ihop lite altrade biljetter till en swap som jag är med i på Svensk Scrapbooking men dom får jag visa senare eftersom vi inte fått tillbaka biljetterna ännu. Det är riktigt spännande att se vad dom andra i gruppen hittat på och det var riktigt roligt att hålla på med lite mindre alster. Det finns hur mycket inspiration som helst på t ex YouTube om man söker på Altered tickets.

Annonser
Det här inlägget postades i LO och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s