LO Mina Hjärtan

Vi är inne i januari och Lillblomman skissar har åter igen en jättefin skiss som jag direkt visste vilket papper och vilka kort jag ville tolka med. Skissen ser ut så här:

Skiss från Lillblomman Skissar

Jag förälskade mig i skissen på en gång och som sagt; jag visste precis vilket papper jag skulle använda! Och så här blev min LO:

DSC02365 (600x595)

Pappret är från Panduro Hobby och jag har haft det ganska länge men inte riktigt vågat använda det då jag tyckte att det var ganska dyrt när jag köpte det. Som tur var sprang jag in på Outleten i Ullared sist jag var på Gekås och då hade dom samma papper till fyndpris där, så nu vågade jag ta fram det och jag tycker verkligen att det passar till skissen. Nästan så att det känns som man fuskar 😉

DSC02361 (464x600)

Blommorna har jag gjort själv med rosa mönsterpapper och urrivna boksidor som jag mistat med glimmer-mist, älskar dessa pappersrosor som är så lätta att göra själv när man inte har några andra som passar färgmässigt. Kul att kunna variera dom ifall man vill ha vikt kant eller bara enkla. Det är jättefint att limma en halvpärla i mitten också.

DSC02362 (600x506)Texten hittade jag på något gammalt spillpapper, tycker att den säger det mesta, mina döttrar är så olika varandra som två syskon kan vara. På sista bilden ser man hur jag ritat stygn runt bokstäverna i titeln, tyckte att den blev lite blek när jag klistrat dit den så då markerade jag med stygn så blev det lite tydligare.

DSC02364 (600x289)DSC02363 (600x252)

Annonser
Det här inlägget postades i LO och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till LO Mina Hjärtan

  1. LillBlomman skriver:

    Mmmm de papperna var jättefin till! Härligt bidrag som gör mig glad! Tack snälla för att du ville vara med! Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s