Julkortstillverkning på löpande band

Ja, julkort i långa rader har det blivit här hemma veckorna innan jul. Jag kan verkligen inte komma igång med tillverkningen av julkort i tid, måste ha känslan för att kunna göra mina julkort. Och är det inte konstigt att man har hur mycket papper som helst, men ändå tycker man inte att man hittar något som blir bra till motiven man målat, antingen är det fel grön eller fel röd. I år blev det ganska många bruna istället, tycker att det är lättare att hitta bra papper som matchar till det 🙂 Skickade iväg korten i cellofanpåsar och skrev adressen direkt på påsen med min Pilot Permaball penna, kul att kunna glädja några på vägen till den riktiga mottagaren. Kommer ihåg att jag var fascinerad av alla snygga kort och kuvert när jag i min ungdom sorterade julkort på posten. Här nedan följer några av årets kort. Det första är jag mest nöjd med så det fick min lilla mamma 🙂

Papper från Maja Design, Bo Bunny och Graphic 45. Stämpel från Wipper Snapper Design. Blommor från WOC samt "slaktade" ljusmanschetter.

Papper från Maja Design, Bo Bunny och Graphic 45. Blommor från WOC samt ”slaktade” ljusmanschetter. Alfabet från Panduro Hobby.

Stämpel från Wipper Snapper Design, färglagd med Distress Markers.Julkort2 julkort4 julkort5 julkort7 julkort3 julkort8

Gjorde några lätta, snabba också. Dessa granar är vikta från en halvcirkel och sedan limmade. För att blinga till kortet lite satte jag dit lite stickles i silver.

Gjorde några lätta, snabba också. Dessa granar är vikta från en halvcirkel och sedan limmade. För att blinga till kortet lite satte jag dit lite stickles i silver.

Skönt att julen är över för nu och att man kan ladda om för annan typ av scrapping 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Jul, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s