Mixed media tavla

Tänkte börja med att visa en mixed media tavla jag gjorde till en utmaning hos Svensk scrapbooking. Det var oktoberutmaningen och man skulle välja en rad i en bingobricka. Bingoraden jag valde var: vitt ludd, klädnypa, ett namn, blommor och stämpel. Totalt inspirerad av Christy Tomlinson! Gissa om jag blev glad och förvånad när det visade sig att jag var en av två lyckliga vinnare 🙂 Väntar med spänning på vinsten!

Tavlan är 25×25 och jag har först grundat med papper och sedan målat över med akrylfärger. Blommorna är utklippta från en frökatalog(!) och jag gillar verkligen känslan som blir med dem. Det finns så mycket fina mixed media alster på nätet och man får nya ideér hela tiden. Älskar att undersöka andras bloggar!

Nästa tavla gjorde jag till en tävling på Hobbyworld, man skulle inspireras av en moodboard och jag inspirerades av träd i en park i höstskrud. Jag är inte helt nöjd med tavlan, dels tycker jag att näsan och ögonen är hemska men sen känner jag att jag vill ha något mer på bakgrunden, en text kanske? Det får mogna lite så kommer jag säkert på något. Jag gillade idén och kommer antagligen att göra en ny variant när jag övat lite mer på ansikten 🙂

Här är den från en annan vinkel där man ser att löven är utstansade och limmade på canvasen.

Det här inlägget postades i Mixed media. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s